3/22/2009

Naiste majanduslik sõltumatus vs õnn


Hiljutisest Princetoni ülikooli teadlase poolt läbiviidud uurimusest (allikas: upi.com) selgus väidetav seos naiste iseenda rahalise kindlustatuse ning üldise eluga rahulolu vahel...
Üllatus üllatus, palju ülistatud oma isiklike finantside juhtimisega tegelemine kui elu lahutamatu osa, ei teegi naisi õnnelikuks, hoopis vastupidi!
Uurimusest selgus, et ükskõik, kuivõrd majanduslikult iseseisvad või kui suure sissetulekuga naised on, tekitab pidev mõtlemine oma finantsseisule ja sellega igapäevaselt tegelemine naistes stressi ning kokkuvõttes üleüldist rahulolematust eluga.
Samas need, kes oma pead finantsküsimustega liiga tihti ei vaeva, on õnnelikumad ja tasakaalus.

enne

pärast

Piltidel meeleheitel koduperenaine Gaby enne (serienjunkies.de) ja pärast (diepresse.com) finantsküsimustega tegelema hakkamist.

Kui oma rahaasjade ohjamine ja kontroll oma fiantside üle ei teegi naisi õnnelikuks, mis siis annab neile kindlustunde? Ometigi on ju turvatunne naistele üks olulisemaid komponente õnneks!
Kas sellest uurimusest võib järeldada, et naised siiski vajavad seda traditsioonilist "mees kui pere toitja ja ülalpidaja" mudelit, mis tänapäeval aina enam on uute rollide ja peremudelite taustal unustusse vajumas?





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar