3/06/2009

WeSeed: kauple aktsiatega rahuliku südamega

Kel veel hoolimata kõigest on tuju aktsiatega spekuleerida, kuid puuduvad vahendid või need vahendid on liiga kalliks saanud, et praeguses ebasoodsas olukorras nendega riskialtilt ümberkäia, see võiks kätt proovida interneti aktsiatega kauplemise (tasuta) platvormiga WeSeed.com. Tegemist on aktsiamänguga, mis on suurepärane meelelahutus ja harjutusvara algajale investeerijale. Lehekülg on selge ülesehitusega ja mõnusa huumorisoonega, lühidalt - igamehe aktsiaturg! 




                                                                                                                            (pilt: mashable.com)

WeSeed võimaldab sul:
  • kaubelda aktsiatega, mis sulle juba tuttavad ja huvipakkuvad
  • avastada uusi põnevaid ettevõtteid
  • "mängult" osta ja müüa ettevõtete aktsiaid vabalt valitud algkapitaliga
  • suhelda teiste kasutajatega ja nende portfoolioid jälgida
  • õppida lahedate videote ja blogide abil, kuidas see kauplemine ikkagi käib
  • avaldada oma arvamust ettevõtete ja arengute kohta aktsiaturul
WeSeed´i kaasasutaja ja president Jennifer Openshaw toob sümpaatse metafoori reklaamimaks oma portaali viimase tutvustuses : "...the community that's breaking down the “wall” in Wall Street."

Kokkuvõtteks WeSeed´i plussid ja miinused minu silmis:

+ Võid kaubelda aktsiatega ilma piinava südametunnistuseta, mis su rahast ikkagi saab ... nagu pokker ilma päris raha panustamata!

- Saad kaubelda aktsiatega, kuid adrenaliinivoog verre jääb kahjuks olemata ... jällegi, nagu pokker ilma panusteta ;)

+ Võid end algajana harida ja avastada, et aktsiaturg ei olegi nii hirmuäratav kui proffessionaalsetele kauplejatele suunatud lehekülgedel tunduda võib :)

* Muide, kunagi oli ka LHV-l selline börsimäng meie kodumaiste Eesti aktsiatega kauplemiseks. Väga võimalik, et on kuhugi teisele leheküljele kolinud. 




1 kommentaar:

  1. Erinevad maaklerid, sealhulgas ka LHV pakuvad virtuaalkonto võimalusi, see on mängurahaga mängimine. CNBC.com korraldab isegi võistlusi, kus inimene, kes on suutnud virtuaalselt oma portfelli kõige rohkem kasvatada, võidab 1 miljon dollarit päris raha. Lisaks on veel olemas igasuguseid robotplatvorme, mis kauplevad inimese eest. Soomes olevat paar inimest niimoodi rikkaks saanud. Mõned kiidavad, teised laidavad. Eks igaüks teab, kas mõtleb ise või laseb kellegi teise eest mõelda.

    VastaKustuta