1/21/2009

Michelle Obama - Yes, she can!

Palju õnne Barack Obama! ...kuid mitte temast ei taha ma rääkida, vaid hoopiski hurmavast Michelle Obamast.
Olles jälginud selle supernaise perfektset tegutsemist oma abikaasa kõrval terve USA presidendi valimiskampaania jooksul sügava imetlusega, julgen väita, et suur aplaus kuulub nüüd, kui on saavutatud võit, justnimelt Michelle´ile!
Kord ütles Barack intervjuus Saksa
Vanity Fair´ile: "She´s our rock!" - kahtlustan, et Baracki edus ongi peamiselt süüdi just Michelle. Nagu see tihti elus kipub olema, et
iga eduka mehe taga on tegelikult üks tark naine (või umbes nii see ütlus vist oli).

Ilmselt on paljudele silma hakanud, et seekordsete valimiste jooksul on erilist tähelepanu pööratud (hiljuti veel tulevase, nüüd juba värske) esileedi riietumisstiilile. Küll on kristiseeritud liiga julgeid värvikombinatsioone (näiteks kandes valimisööl Narziso Rodriguez´i laavavärvides kleiti ), kiidetud isikupära ja uudsust ning ühtlasi vähemtuntud disainerite loomingu austamist ja propageerimist.

Kuigi Michellle´i rõivavalik eilse presidendiks vannutamise tseremoonia ajal - Michelle´i ühe lemmikdisaineri Isabel Toledo kollane kostüüm - ei kuulu just minu lemmikute hulka, siis Jason Wu poolt disainitud valge kleit õhtusel ballil oli lihtsalt imeline.

Siin paar minu lemmikut valimiskampaania ajast:

Maria Pinto türkiissinine kleit



Isabel Toledo must õhuline kleit




Tema riietumisstiili on kirjeldatud ka kui "dress to win", mis ilmselgelt peab paika.

Ja nüüd täielik hittt! Michelle Obama kannab 35$ maksvat H&M kleiti (alumisel pildil), milles ta särab sama stiilselt kui maailma tippdisainerite loomingus - Yes, we can! Omakorda on see ju ka super eeskuju riietuda stiilselt, kuid mitte kalleid disainerirõivaid ületähtsustada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar