1/28/2009

Mood: Chanel´i kevadine puhastustuli


Chaneli moemaja, eesotsas Karl Lagerfeldiga lajatas selle kevade show´l jälle pika puuga konkurentidele. Tundub, et praegu moeringkondades on see teisipäeval Pariisis toimunud show jututeemaks nr.1!
Kõige ahhetamapanevam kleit oli seekord Leedu modelli Edita Vilkeviciute (VIVA agentuurist) esitleda, kellele muuseas olevat lausa au mängida Coco Chanel´i enda rolli viimasest hiljuti valminud filmis (pilid: style.com)



Selle kevade Chaneli show catwalki ruum oli üleni valgesse paberisse mähitud, seinu kaunistasid lopsakad paber-kameeliad, mis on tuntud Chaneli kaubamärgi tunnuslillena.

Kollektsioonil on ka ilus sõnum... üllatus üllatus, eks ikka seostab Lagerfeld domineerivat valget värvi oma kollektsioonis ei milllegi muu kui uue algusega, kriisist väljatulemise lootusega ja ühtlasi leiab ta, et praegune ülemaailmne majanduskriis on puhastav kogu maailma jaoks ning võrdleb kriisi imeraviga, mis võib olla küll valulik, kuid lõppkokkuvõttes tervendav. Täpselt minu ja kindlasti miljonite teiste mõte seal väljas...

Siin paar minu lemmikut siis kõnealusest kollektsioonist...

Huvitavaks teevad selle komplekti just püksid, aga ilma oleks veel eriti naiselik:

Eriti paeluv selle kleidi puhul on lõige ja muster:

Ja lõpuks midagi kylie-minogue´ilikku, ufolikku või futu-romantilisele pruudile:


Ka Lagerfeld püüdleb sel kevadel taevakõrgustesse panustades kõrgetesse kontsadesse, eelmisel hooajal oli ta pigem maalähedaselt meelestatud...





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar